can you? please?

Hello(= 
hade tänkt sova länge idag och självklart då jag vill sova länge så går det inte för då ska folk väcka mig hela tiden.. typ som idag, började med att pappa knackade på dörren imorse vid kvart i 6 och frågade om jag kunde släppa ut hundarna sen idag,, JÄVLA STÖRDMONGOTARDSKALLE.. åååh jag som ville sova..Ja och inte nog med det, då jag äntligen har somnat om så ringer det.. jo och vem var det... EMPAN, som förövrigt var 20 min sen till jobbet.. men det får hon ksylla sig själv för, men iaf, det var ändå bra för jag har hunnit mke nu på morron sen emelie ringde.. Lite roligt att jag och emelie har samma åsikt om en viss person..haha en sopa helt enkelt :):)
Idag är det -20 grader ute och sara ska inte träna! Istället ska jag bara sova och sova och sova inför imorgon då jag ska till umeå till korsbandsspecialisten för att få veta när jag ska få operera mig osv osv osv osv osv .. fattade inte allt hon som ringde sa men iaf imorgon ska jag dit, känns ändå bra..
dock så kommer jag att ha rehabiliterings tid i 8-10 månader... så inge mer ridning detta år inte.. FUCK... jag som vill tävla i år..
aja nu blire cigge sen släppa ut mina små hjärtan kvattro och boss.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0